Cosette Chichirău despre răbufnirea lui Chirica pe tema hârburilor care au invadat străzile: Dacă tot e amator de proteste, îi sugerez să-și pună o pancartă la gât, pe care să scrie „Da, sunt vinovat de poluarea orașului“

Deputata USR Cosette Chichirău lansează un atac la primarul Mihai Chirica, considerând că edilului de Iași îi place protestele doar pentru că dau bine la electorat. Iată ce scrie Chichirău pe pagina sa de facebook:

După episodul din iarnă cu celebra OUG13, când dacă avea demnitate și dorința de a se delimita, pleca din PSD, edilul de Iași trece din nou de partea poporului. Primarul îmbracă haina de ecologist pentru a protesta împotriva aducerii “hârburilor vestice”, așa cum le-a numit. Păcat că nu i-a trecut asta prin cap atunci când și-a dat acordul pentru aducerea autobuzelor second-hand la Iași timp de atâția ani. Pe Chirica îl deranjează numai ce fac cetățenii, nu și Primăria. Se face că nu vede în ce stare de degradare sunt tramvaiele, autobuzele sau mașinile Salubris, dar se ia de românii care nu își permit cele mai noi tehnologii nepoluante.

Amplasarea de corturi la Palatul Culturii și în Piața Unirii pentru a strânge semnături e o altă schemă ieftină. Noi avem nevoie de centura ocolitoare a Iașului și de controale stricte de trafic greu și pe șantierele care aduc praf în oraș, nu de plimbările primarului prin centru.

Acțiunea lui Chirica e o dovadă de ipocrizie. Iașul rămâne cel mai poluat oraș din România și singurul care nu are încă un plan de îmbunătățire a calității aerului aprobat de Ministerul Mediului, iar Mihai Chirica este unul dintre principalii vinovați pentru asta. Dacă tot e amator de proteste, îi sugerez să-și pună o pancartă la gât, pe care să scrie „Da, sunt vinovat de poluarea orașului.“

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cosette Chichirău despre răbufnirea lui Chirica pe tema hârburilor care au invadat străzile: Dacă tot e amator de proteste, îi sugerez să-și pună o pancartă la gât, pe care să scrie „Da, sunt vinovat de poluarea orașului“”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)