Va fi ședință de guvern la Iași, pe 24 noiembrie, la Palatul Culturii. Întrunirea festivă de la Iași a Parlamentului s-a amânat

Guvernul se va întruni, într-o ședință festivă la Iași, pe 24 noiembrie, pentru a marca debutul programului ”Centenarul Marii Uniri”.
Ședința nu va avea loc la Universitatea A.I Cuza, ci la Palatul Culturii. Tot la Iași, pe 23 noiembrie, urma să aibă loc și o ședință festivă a Parlamentului, însă aceasta a fost amânată.

CJ Iași a explicat că reprezentanții Parlamentului au transmis că timpul pentru organizarea ședinței de la Iași este insuficient, astfel că s-a decis ca întrunirea programată pe 23 noiembrie să nu mai aibă loc.
În urmă cu câteva zile, PNL Iași a criticat faptul că autoritățile județene vor să organizeze la Iași un Bal al Centenarului, exact în perioada când în oraș se vor întruni guvernul și Parlamentul.
La eveniment ar urma să participe peste 700 de persoane.

Senatorul PNL Iulia Scântei i-a cerut șefului CJ Iași Maricel Popa să anuleze balul, motivând că în 2017 nu avem motive de aniversare, ci de comemorare. Ea a explicat că în urmă cu 100 de ani, Iașul trecea printr-o gravă criză umanitară și înregistra zeci de mii de răniți, alături de alte zeci de mii de victime ale epidemiei de tifos.
Reprezentanții CJ nu au comunicat dacă balul mai are sau nu loc.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)