Nu se mai ține ședință de guvern, pe 24 noiembrie, la Iași. Motivul: programul încărcat al premierului Tudose

Ședința festivă a guvernului programată la Iași pe 24 ianuarie pentru a marca începerea programului Centenarul Marii Unirii se amână, din cauza programului încărcat al premierului, susține conducerea CJ Iași, în urma unei adrese primită de la Palatul Victoria.

”Agenda de lucru deosebit de încărcată, în această perioadă, a primului ministru al Românei, domnul Mihai Tudose și a celorlalți membri ai Guvernului, impune o reprogramare a ședinței festive din data de 24 noiembrie 2017, noua dată a reuniunii urmând să fie propusă organelor admnistrației publice locale din județul Iași. Guvernul României acordă o importanță deosebită marcării Centenarului Marii Uniri și al Primului Război Mondial, evenimente care, prin eroism și sacrificiu suprem, au pus temelia reîntregirii  națiunii și împlinirii unui ideal românesc de veacuri”, se arată  în adresa Guvernului trimisă conducerii CJ Iași.
În urmă cu o zi, reprezentanții CJ anunțau că Guvernul se va întruni, într-o ședință festivă la Iași, pe 24 noiembrie, pentru a marca debutul programului ”Centenarul Marii Uniri”, în timp ce o întrunire similară a Parlamentului tot la Iași a fost amânată.
Ședința de Guvern urma să aibă loc la Palatul Culturii din Iași.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)