Reacția lui Nichita după condamnare: Am fost o țintă, nu pot spune acum mai multe

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de închisoare pentru luare de mită, susține că a fost o țintă și că se consideră în continuare nevinovat, afirmând că speră că i se va face dreptate la recurs.

“Nu pot spune acum mai multe, dar am fost o țintă. Avocații mei au depus toate documentele la dosar. Sentința a fost o surpriză neplăcută, sper să mi se facă dreptate la recurs. Am avut speranțe, pentru că au fost demontate toate probele DNA. Nu există nici o mărturie împotriva mea, nimic. Până și cei doi denunțători și-au schimbat declarațiile pe parcurs”, a spus Gheorghe Nichita.

Întrebat dacă va renunța la postul de consilier al președintelui Consiliului Județean Iași Maricel Popa, Nichita a spus că avea o discuție cu acesta.

Nichita a adăugat că este posibil să fi greșit atunci când a revenit într-o funcție administrativă, chiar și într-un post de consilier al șefului CJ, în timpul procesului.

“Eu am sechestru pe conturi, nu pot face nimic. Unde să merg să mă angajez? Nu mă pot duce în privat, că sunt unii fricoși acolo, nu mă pot angaja. Am o experiență în administrație, am vrut să fiu util”, a mai spus Gheorghe Nichita.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis condamnarea la patru ani de închisoare a fostului edil Gheorghe Nichita, el fiind acuzat că ar fi luat mită în contractul privind managementului traficului în municipiul Iaşi.

Totodată, instanţa i-a interzis lui Nichita dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, timp de trei ani, după executarea pedepsei.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)