Chiar e atât de greu să se amenajeze pasarele peste drumul european la Valea Lupului? Un nou protest este anunțat pentru duminică după-amiază

Localnicii din Valea Lupului se pregătesc pentru un nou protest, duminică după-amiază. Acțiunea va avea loc începând cu ora 16.00, în fața complexului Popas Păcurari.

Grupul de inițiativă “Pasarelă pentru viață – Stop accidentelor rutiere în Valea Lupului“ a demarat o acțiune de mediatizare a protestului atât pe Facebook, cât și prin împărțirea de pliante în localitate.

“Ne naștem egali și murim egali. Nu contează averi, studii, culori politice. Din păcate autoritățile sunt luate prin surprindere de fiecare dată când se întâmplă ceva rău. Trebuie luată atitudine. Nu putem trăi cu frica în sân că o nenorocire ni se poate întampla nouă sau cuiva drag” a spus Cristian Nistor, unul dintre inițiatorii protestului.

Un alt localnic iritat de nepăsarea autorităților este Alin Dănuț Plămădeală. El face apel la oameni să renunțe la comoditate și să vină în număr cât mai mare la protest.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)