Conferința Dental Future: Cele mai noi tehnici în domeniul dentar vor fi prezentate săptămâna asta la Iași

Speakeri recunoscuți la nivel mondial în domeniul medicinei și tehnicii dentare participă la Iași, în perioada 2-3 martie, la „Dental Future“, un eveniment inițiat de TEHNODENT POKA, Drăghici Dental, în colaborare cu VITA și Ageo Biz Events.

Structurat pe două secțiuni – Conferință generală și workshop-uri –, „Dental Future“ aduce în prim-planul lumii medicale prezentări ale celor mai noi tehnici şi tehnologii în domeniul dentar, deja implementate la nivel mondial sau în curs de implementare.

Au confirmat participarea la prima ediţie „Dental Future“ invitaţi din Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud alături de specialişti cu vizibilitate europeană din România.

Printre invitaţii care au acceptat să ne fie alături pe 2 şi 3 martie, la Iaşi, se numără Dr. Henri Diederich (Luxemburg) – autorul protocolului brevetat în Uniunea Europenă CF@O – Cortically Fixed at Once, preşedinte al Open Dental Community, Dr. Eliza Drăgan – medic specialist implantologie şi chirurgie orală, Dr. Daniel Rodriguez Riquel (Spania) – Doctor în stomatologie al Universidad de la Habana, expert universitar în periodonţie al Universidad Europea de Madrid şi speaker internaţional în domeniul implanturilor monofazice, Dr. Juan Manuel Acuna Pedrosa (Spania) – Expert în parodontologie şi implanturi, Kyriakos Drivas (Grecia) – specializat în estetică dentară, tehnologie digitală dentară, implanturi dentare, Simone Maffei (Italia) – autor de cursuri universitare în domenii precum fotografia dentară, Digital Smile Design, Erdélyi Attila (Ungaria) – estetician dentar şi profesor de tehnică dentară, cu experienţă de aproape 8 ani în domeniul digital al tehnologiei dentare, din care 6 ani în imprimare 3D.

Organizatorii, despre misiunea „Dental Future“

Am gândit «Dental Future» ca un eveniment de elită dedicat întregii comunități, nu doar celei medicale, prin implicarea în proiectele Fundației Comunitare Iași. Consider că interacțiunea directă între medicii și tehnicienii dentari din regiune și personalitățile care ne-au acordat încrederea lor și au acceptat să participe la prima ediție «Dental Future» va fi cel mai mare câștig. Suntem datori să ne punem în valoare ca centru medical de elită într-un context internaţional a cărui parte suntem deja şi în legătură cu care nu trebuie să avem nici un complex“, spune Dan Drăghici, fondator Drăghici Dental.​

În cei 27 de ani de existenţă, misiunea noastră, a TEHNODENT POKA, a fost aceea de a oferi specialiştilor din domeniul dentar produse, servicii, dar şi posibilitatea de a învăţa. În ultimii trei ani, am organizat peste 150 de cursuri teoretice şi practice, alături de furnizorii şi partenerii noştri de renume. Implicarea în organizarea «Dental Future» nu face decât să confirme ataşamentul nostru faţă de comunitatea medicală stomatologică şi ne oferă certitudinea că într-o comunitate unită şi diversă putem face lucruri extraordinare“, crede Zoran Ciosici, Marketing & Strategy Manager al TEHNODENT POKA.

Programul de responsabilitate socială al „Dental Future“

Organizatorii „Dental Future“ au dorit ca această primă ediţie să aibă un impact şi în comunitatea ieşeană în ansamblu, nu doar asupra comunităţii medicale din regiune, motiv pentru care au decis să contribuie financiar la proiectul Fondul de Burse, derulat de către Fundaţia Comunitară Iaşi.

Fondul de Burse este un program construit de ieșenii care au ales să pătrundă în destinul tinerilor strălucitori, exact atunci când sprijinul lor contează cu adevărat, când se încheagă caracterul și se formează harta deciziilor de viață.

Datorită donației pentru Fondul de Burse oferită prin intermediul evenimentului «Dental Future» suntem încrezători că ediția viitoare  programului va sprijini un număr și mai mare de tineri să își împlinească potențialul. Considerăm exemplul oferit de organizatori ca fiind unul de solidaritate și încurajare a viitoarelor generații și ne-am bucura pe viitor să vedem și alte evenimente care vor îmbrățișa o componentă de responsabilitate socială“, declară Ciprian-Mihai Păiuș, Director Executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

SURSA: Comunicat Dental Future

Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)