RomSoft a primit titlul de compania anului la Gala PIN Awards. Co-fondatorul Dorin Cristea: E o surpriză acest premiu, însă este și o recunoaștere a valorii noastre

RomSoft Iași a fost desemnată aseară la Gala PIN Awards 2018 compania IT a anului în Iași. Co-fondatorul RomSoft, Dorin Cristea, spune că premiul oferit este o surpriză, dar în același timp reprezintă o recunoaștere a valorii firmei IT cu capital integral ieșean.

“Da, e o surpriză acest premiu, dar în același timp este și o recunoaștere a valorii noastre. Suntem o firmă reprezentativă pentru piața locală de IT, fiind cu capital ieșean. Vom fi aici în Iași și peste mulți ani“, spune Dorin Cristea.

Co-fondatorul RomSoft susține că distincția primită oferă o vizibilitate mai bună companiei, iar în plus îmbunătățește imaginea firmei, mai ales pe plan extern.

“Ne ajută la o vizibilitate mai bună în comunitatea de IT, care a devenit tot mai numeroasă. Ne diferențiem clar pe piață, lucrăm la proiecte care presupun înaltă tehnologie. Recunosc că ne asigură și o imagine mai bună în afară. Posibil să avem deschidere în special către țările est-europene“, adaugă Dorin Cristea.

El afirmă că la doar câteva ore după festivitatea PIN Awards, compania a fost contactată de un partener extern în vederea unei posibile colaborări.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)