Se pune la cale o alianță anti-PSD la Iași cu candidat unic la primărie?

Liberalii ieșeni au ținut în acest weekend ședința Comitetului de Coordonare Locală, la care au fost invitați și reprezentanții celorlalte formațiuni din opoziție. USR și PMP au venit cu liderii celor două organizații: Cosette Chichirău și Petru Movilă. În schimb, Pentru Iași n-a trimis pe nimeni la reuniunea liberalilor. La ședința PNL Iași a fost prezent secretarul general al partidului, Robert Sighiartău.

Interesant și semnalul dat de Marius Bodea privind necesitatea unui front comun al opoziției ieșene.

“Le mulţumesc colegilor mei din Parlament, Cosette Chichirău si Petru Movilă, pentru participare și pentru mesajele optimiste de a colabora pentru înlăturarea incompetenței din Primăria Iași. La Iași avem o şansă bună de a pune capăt celor aproape 30 ani de conducere pesedistă la Primăria Iaşi. PSD este astăzi divizat la Iași între aripa Chirica și aripa Popa care se luptă intens pentru a stăpâni orașul nostru. Forţele anti-PSD au o uriașă fereastră de oportunitate acum. Depinde de noi să reuşim!“, a spus Marius Bodea, preşedintele PNL Municipiul Iaşi.

În cadrul evenimentului, a fost adoptată rezoluţia “Start 2020. Iaşul merită mai mult!”.

Documentul precizează că “în 2020, la alegerile locale, forţele anti-PSD au datoria morală faţă de ieşeni să le ofere acestora o alternativă serioasă, temeinică, care să pună stop corupţiei şi incompetenţei din Primăria Iaşi. Alegerile într-un singur tur obligă forţele politice responsabile să întocmească un program comun, pentru un Iaşi european.”

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)