Ernest Airlines a făcut anunțul oficial: Din iunie, Iașul va avea zboruri directe spre Verona și Cuneo. Directorul de dezvoltare al companiei italiene: Avem planuri de extindere pe Iași

A cincea companie aeriană vine la Iași. După TAROM, Austrian Airlines, Wizz Air și Blue Air, italienii de la Ernest Airlines vor avea și ei zboruri de pe aeroportul ieșean.

Reprezentanții Ernest Airlines au precizat miercuri la Iași, într-o conferință de presă, că începând din 21 iunie vor opera zboruri de la Iași către orașele italiene Verona și Cuneo. Vor fi trei zboruri pe săptămână între Iași și Verona (luni, miercuri și sâmbătă) și două zboruri între Iași și Cuneo (joi și duminică).

“Suntem singura companie aeriană din Italia prezentă în România. Există un mare potențial la Iași. Deocamdată, lansăm primele două zboruri, însă avem planuri de extindere pe Iași. Sunt comunități importante de români, atât în Verona, cât și în zona Cuneo, așa că cerere există. Vom avea reduceri la bilete pentru studenți, pentru a crește traficul“, a afirmat Chady El Tannir, director de dezvoltare în cadrul Ernest Airlines.

Zborurile Ernest Airlines vor fi operate cu o aeronavă tip Airbus A319, având o capacitate 141 de locuri.

Interesant este că din România, italienii au ales deocamdată Iașul și Bucureștiul. Din București, tot din iunie, Ernest va avea zboruri către Verona și Genova.

Biletele pentru cele două zboruri din Iași către Verona și Cuneo au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)