Canopy și Id-entity România dezvoltă la Iași un centru de specialiști în promovare online. Fondator Canopy: Iașul poate deveni o pepinieră de talente în Google AdWords și strategie digitală

Canopy, una dintre cele mai mari agenții românești de marketing online cu focus pe Pay Per Click și Id-entity printre grupurile de top din Europa în conceperea, producerea și gestionarea conținuturilor și serviciilor de comunicații digitale, vor dezvolta împreună, la Iași, un centru de specialiști în promovare online pentru piața din Italia.

Colaborarea dintre cele două companii se bazează pe oportunitățile și sinergiile garantate de schimbul de experiențe și resurse:de la serviciu clienți la crearea campaniilor de comunicare online; de la consolidarea capacității de control a campaniilor gestionate la creșterea productivității.

În prima etapă, parteneriatul implică pregătirea și creșterea unei echipe de specialiști Google AdWords care să deservească clienții Id-entity.

,,Cu acest prilej, cele două companii au putut să evalueze potențialul și avantajele unui parteneriat’’, spune Andreea Cristinari, Managing Director Id-entity România.

,,Sinergiile cu Canopy ne permit să mulțumim aceiași clienți urmând două căi diferite. Planurile noastre pe termen scurt și mediu vizează dezvoltarea abilităților tehnice ale angajaților noștri cu scopul de a ne extinde prezența pe piețele europene și de a crește echipa din Romania oferind servicii digitale complete’’, a adăugat Andreea Cristinari.

Programul de formare va fi coordonat de Canopy, care a dezvoltat în ultimii ani o serie de sesiuni personalizate de training în marketing online, de la strategie digitală și diferențiere de piață la cursuri specifice de Google AdWords și Facebook Ads.

În plus, trainerii Canopy au instruit mii de studenți din mai multe universități și facultăți din România, inclusiv prin proiectul Atelierul Digital, dezvoltat de Google România.

,,Cred foarte mult în potențialul specialiștilor în marketing online din România. În mod particular, Iașul mi-a dovedit că poate deveni o veritabilă pepinieră de talente în Google AdWords și strategie digitală, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Canopy s-a extins anul trecut la Iași. Tinerii din oraș au ocazia de a gestiona campanii online pentru branduri puternice din orice colț al lumii”, a explicat Cristian Ignat, fondatorul Canopy.

Agenția Canopy s-a extins anul trecut la Iași, o oportunitate atât pentru cei care doresc să se dezvolte profesional în domeniul marketingului online, cât și pentru companiile interesate să își crească businessul prin promovare online de tip Google AdWords, Facebook Ads sau YouTube.

În prezent, compania are 18 angajați, dintre care șase în biroul din Iași.

Înființată în martie 2016, Id-entity România a fost inițial creată și condusă de doar trei persoane și a ajuns în prezent să aibă 90 de angajați. Dedicând o deosebită atenție selecției și dezvoltării resurselor umane, compania oferă marilor branduri de pe piața italiană (McDonald’s, MediaWorld și Italiaonline) o gamă largă de servicii: dezvoltare web, gestionarea catalogului e-commerce, graphic design, editare video, social media, branding și marketing online, producție care generează o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro pe an.

Canopy a ajuns în top 5 agenții care gestionează cele mai mari bugete de publicitate pe Google și Facebook

Canopy o este agenție de marketing online, specializată în Pay Per Click. În cei doi ani de existență pe piață, a devenit Google Premier Partner și a ajuns în top 5 agenții din România care gestionează cele mai mari bugete de publicitate pe Google și Facebook, cu un total de patru milioane de euro în 2017. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 60% comparativ cu 2016, până la 320.000 de euro.

Din 2018, agenția și-a extins serviciile cu soluții tip Robotic Process Automation (RPA), care permit eficientizarea operațiunilor dintr-o companie prin automatizarea proceselor și activităților repetitive din varii departamente (Financiar, HR, Customer Care, Marketing, etc.).

Agenția lucrează atât pentru branduri de top, cât și pentru companii mici și ambițioase și și-a consolidat expertiza în variate industrii și nișe de piață. Sephora, Chicco, Piatra Online, UiPath, DPAP, SanoVita, Maxigel și Edenred sunt doar o parte dintre companiile care au încredere în echipa Canopy.

ID-ENTITY, fabrica de conținut digital care se ocupă de prezența online a marilor companii

ID-ENTITY este astăzi una dintre principalele Digital Media Factory din Europa. Cu societăți care operează în Elveția, România, Spania și Italia, Id-entity Group este o ’’fabrică’’ de conținut digital care se ocupă de prezența online a marilor companii, precum și a IMM-urilor cu produse și conținuturi digitale accesibile, concepute pentru a le sprijini și în comunicarea locală. Cu peste 200 de angajați și o rețea consolidată de 250 de fotografi și video makers pentru producția de conținut multimedia, astăzi sunt peste 200 de mii de companii care și-au încredințat comunicarea digitală societăților componente ale Grupului.

Id-entity este din 2014 prima agenție Google de pe piața EMEA, cu o medie anuală de peste 170.000 de carduri Google My Business și 4000 Google Street View. În 2017, Id-entity a căștigat premiul “Romania Outsourcing Awards for Excellence 2017”.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)