BALUL DE LA CASTEL: 350 de invitați, 100.000 de euro strânși pentru copiii în dificultate. Georgiana Vieru, coordonatorul evenimentului: Încă mi se pare ireală această sumă

Peste 350 de persoane au participat joi seară la Balul de la Castel, scopul evenimentului fiind strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor aflați în dificultate.

S-au strâns 100.000 de euro, iar suma pare să-i fi luat prin surprindere inclusiv pe organizatori. E de remarcat implicarea mai multor companii ieșene în acest proiect. Firmele ieșene Gemini CAD Systems și Kosarom au fost sponsorii principali ai evenimentului, alături de CEZ România.

”Wow, ce seară a fost la Balul de la Castel! Holograf, eleganță și, mai ales, 100.000 euro donați prin generozitatea atâtor persoane, pentru o cauză nobilă! Pentru noi este o onoare să fim parte, din nou, din această frumoasă poveste, ca Diamond Event Sponsor. Contribuția colegilor de la Gemini CAD Systems Development Center Iasi va face cu siguranță diferența pentru copiii din școlile rurale pe care îi sprijinim să aibă acces la educație și un viitor mai bun”, au scris pe Facebook reprezentanții companiei ieșene de IT.

Cea care a coordonat Balul de la Castel, ajuns la a VII-a ediție este Georgiana Vieru, manager atragere de fonduri la Fundaţia Bethany.

”Aseară (joi seară – n.r.) mi-a fost mai clar ca niciodată că visele nu au limite și că, dacă tu crezi cu tot sufletul în ele, n-au cum să nu se împlinească! Mai bine de 100.000 de euro au donat Oamenii prezenți la Balul de la Castel pentru ca visele noastre pentru copiii de care ne îngrijim la Bethany să se materializeze! Încă mi se pare ireală această sumă și încă simt că un Mulțumesc nu mai e de-ajuns ca să transmit toată recunoștința pe care o simt! A fost o seară cu o energie atât de frumoasă, am simțit de la început până la final că suntem cu toții acolo, 350 de oameni, pentru același scop: să fim mai buni; să facem să le fie bine acestor copii, fiecare atât cât ne stă în putință.
Le mulțumesc oamenilor din spatele evenimentului care au creat această seară strălucitoare și care au investit toată munca și pasiunea lor ca să iasă impecabil!! Mulțumesc oamenilor cu care ne-am sfătuit în fiecare zi, care-au muncit cot la cot cu noi ca lucrurile să iasă perfect!
Le mulțumesc oamenilor din companii care au spus Da, vrem să vă fim alături, unii în mod tradițional, unii pentru prima dată, dar cu toată încrederea! Le mulțumesc artiștilor, oamenilor care au donat obiecte extraordinare spre a fi licitate, dar și oamenilor care au licitat. Doamne, ce emoții frumoase ne-ați dat!!”
, a comentat Georgiana Vieru.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)