Un nou proiect de birouri în Iași: BAZA 3 Office, cu 13.000 mp închiriabili

După o perioadă de stagnare, piața de clădiri de birouri din Iași dă semne că se dezmorțește. Nu mai puţin de 13.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri se amenajează într-o clădire a fabricii Iaşi Conf SA, scrie Ziarul de Iași. Cei care lucrează acum la spaţii sunt cei de la Extind, care au fondat şi spaţiul de coworking Fab Lab din Iaşi.

Proiectul este format din trei corpuri de clădire ce sunt unite între ele. Suprafaţa unui nivel variază între 800 şi 3.000 mp, ceea ce vine în întâmpinarea cerinţelor marilor companii IT pentru o mai bună proiectare a fluxurilor, a departamentelor şi a compartimentărilor conexe (ex. săli conferinţe, sala de servit masa, sală de relaxare etc.).

Aproximativ 3.500 mp au fost închiriaţi prin tranzacții intermediate de Extind şi peste 400 de angajaţi vor ocupa această suprafață până la sfârşitul anului.

Important pentru Iași că se creează 400 de locuri de muncă noi. Este însă esențial să apară noi clădiri de birouri în oraș, care să ofere măcar 25.000 de mp închiriabili pe an.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)