Se mișcă în sfârșit lucrurile la proiectul noului spital de urgențe de la Iași. Vineri are loc o reuniune importantă la Palatul Culturii

Draftul studiului de fezabilitate a spitalului regional de urgență de la Iași va fi prezentat vineri, când la Palatul Culturii este programată o reuniune importantă. Va fi o dezbatere la care vor lua parte ministrul Sănătății, Sorina Pintea, Martin Schriever, senior advisor în cadrul Băncii Europene de Investiții (BEI), Simon Barnes, director în cadrul BEI, Mark Mawhinney, reprezentantul Platformei Europene de Consiliere în Materie de Investiții și consultanții tehnici ai proiectului. La întâlnire va fi prezent și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei.

La această ședință vor fi prezentate propuneri de realizare a căilor de acces către viitoarea unitate medicală, de racordare la utilități, precum și analiza cost-beneficiu.

Este prima reuniune consistentă care are loc la Iași pe tema viitorului spital regional ce va fi construit în Moara de Vânt.

Administratie, Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)