Chirica pierde controlul filialei municipale PSD. Va avea probleme și în Consiliul Local

Un pion important al lui Mihai Chirica pleacă din Consiliul Local. Este vorba despre Paul Boișteanu, liderul de grup al consilierilor PSD Iași. Totodată, Boișteanu conduce Comisia de Urbanism din CL, dar este și președintele organizației municipale PSD.
Șeful pe județ al pesediștilor Maricel Popa a anunțat azi că Boișteanu va pleca din CL. Cel mai probabil, Boișteanu a intrat în conflict cu PSD Iași pentru jocul dublu pe care îl face în Consiliul Local.

Boișteanu va părăsi și șefia organizației municipale a PSD, funcția urmând a fi preluată de Marius Ostaficiuc, în prezent vice al organizației.

Este momentul despărțirii apelor, susțin cei din PSD Iași, după excluderea lui Chirica din partid la începutul anului.

Ce urmează? Mihai Chirica va pierde majoritatea în consiliu, după ce timp de 6 luni, tandemul Chirica-PSD a funcționat de minune. Rămâne de văzut ce atitudine vor avea pe viitor ceilalți consilieri locali PSD, în special Florin Boca și Gabriel Surdu, cu interese imobiliare evidente în municipiu.

Este de așteptat ca Mihai Chirica să aibă viață grea în consiliu, pentru că va fi prins ca într-un clește, între PNL și PSD.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)