Umilință pentru conducerea PSD Iași: Boișteanu nu mai demisionează din Consiliul Local, după ce Maricel Popa făcuse ieri marele anunț

Lovitură de teatru azi în Consiliul Local. Toată lumea se aștepta ca Paul Boișteanu (liderul consilierilor PSD) să-și anunțe demisia din consiliu, după ce ieri Maricel Popa, liderul filialei județene PSD, a ieșit în conferință de presă pentru a dezvălui acest lucru.

Boișteanu a spus azi în plenul CL că nu-și mai dă demisia, motivând că alegătorii l-ar fi întors din drum. Adică l-ar fi convins să mediteze asupra gestului.

Primarul Mihai Chirica a salutat imediat gestul, afirmând că actuala componență a consiliului n-ar trebui schimbată până la următoarele alegeri, în ciuda unor presiuni politice care apar pe parcurs.

Pirueta lui Paul Boișteanu e o palmă dată actualei conduceri a PSD Iași. Surse din partid afirmă că Boișteanu ar fi anunțat plecarea din CL de față cu toți consilierii locali, după care Maricel Popa a ieșit ieri în conferință pentru a face anunțul.

De altfel, ședința de azi a Consiliului, care a durat vreo 5 ore, a arătat că nu există o ruptură evidentă între Chirica și consilierii PSD. Ba chiar a existat un moment penibil pe parcursul ședinței. La una dintre hotărâri, PSD a cerut de trei ori pauză, pentru că partidul nu era decis cum să voteze. Reprezentanții PSD au cerut inițial amânarea proiectului respectiv, însă după o ultimă pauză au decis totuși să-l voteze.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)