După ce doi ani au fost ocupați doar cu demolarea Justiției, cei de la ALDE și-au adus aminte de autostrada Iași-Tg Mureș

Timp de doi ani au fost preocupați doar de măcelărirea Justiției, iar acum liderii ALDE vor să arate că sunt interesați și de problemele țării. Azi, Călin Popescu Tăriceanu și Varujan Vosganian au vorbit despre prioritățile noii sesiuni parlamentare, dar și despre proiectele Moldovei.

Iată cum sună comunicatul transmis de cei de la ALDE:

“Printre proiectele prioritare liderii ALDE au evocat două investiții importante pentru Moldova: demararea autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș și sistemul de irigații Siret – Bărăgan. Primul tronson al autostrăzii care ar putea fi dat în funcțiune până în anul 2020, a declarat Varujan Vosganian, deputat ALDE de Iași, este Iași – Târgu Frumos, cu centuri ocolitoare pentru orașele Podu Iloaiei și Târgu Frumos.

Călin Popescu Tăriceanu și Varujan Vosganian au menționat că vor solicita, pe această temă, o întâlnire, în cadrul coaliției de guvernare, cu reprezentantii Ministerului Transporturilor“.

Întrebarea este unde au fost până acum liderii ALDE și de ce n-au făcut presiuni la Ministerul Transporturilor pentru începerea lucrărilor la autostradă.

În comunicat, ALDE vorbește despre tronsonul Iași-Târgu Frumos ce ar putea fi gata până în 2020. La modul cum merg lucrurile, nici măcar bucata Iași-Târgu Frumos nu va fi gata în 2020. Ca să nu mai vorbim că prioritatea este trecerea peste munți, nicidecum un traseu lung de numai 45 de kilometri.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)