Declarație uluitoare a primarului Chirica: La dispariția fiecărui lider neocomunist voi face un mic foc de artificii și mă voi bucura

Primarul Mihai Chirica a declarat că interzicerea focului de artificii la Sărbătorile Iașului reprezintă o presiune politică nepermisă, adăugând că la dispariția fiecărui lider neocomunist va organiza din banii săi un mic foc de artificii.

“Este o presiune nepermisă din partea factorului politic. Nu încercăm să forțăm legea, nu este misiunea mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. E cusută cu puțină ață roșie toată povestea asta, dar ieșenii se vor bucura de un concert foarte frumos și poate și de un foc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem și de acolo. Vom fi aici și după ce moare Dragnea și dispar toate lichelele. (…) La dispariția fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite și eu și pot să spun că mă voi bucura“, a spus Mihai Chirica, în timpul concertului din Piața Palatului Culturii.

Declarația lui Chirica este șocantă. Indiferent cât de mare este ura față un politician, astfel de derapaje nu au ce căuta în viața publică.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Declarație uluitoare a primarului Chirica: La dispariția fiecărui lider neocomunist voi face un mic foc de artificii și mă voi bucura”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)