Scrisoare de la Iași către Iohannis: ”Nimic din activitatea Olguței Vasilescu n-o recomandă la Transporturi. Vă rugăm să analizați cu mare atenție această nominalizare”

Asociațiile civice ieșene care militează pentru construirea autostrăzii Iași-Târgu Mureș susțin că nimic n-o recomandă pe Olguța Vasilescu să preia Ministerul Transporturilor, cerându-i președintelui României să analizeze cu ”mare atenție” această nominalizare.

Asociațiile ieșene ”Moldova vrea Autostradă” și ”Împreună pentru A8” au trimis o scrisoare deschisă președintelui României Klaus Iohannis, în care își exprimă îngrijorarea că la Ministerul Transporturilor a fost nominalizată Olguța Vasilescu, pe care n-o recomandă nimic pentru acest post.

”Guvernul Viorica Dăncilă a suferit o nouă remaniere, pe poziția de viitor ministru al Transporturilor fiind nominalizată doamna Lia Olguța Vasilescu. Urgența construirii infrastructurii principale a României solicită un ministru extrem de competent, foarte bun cunoscător al domeniului infrastructurii și transporturilor, capabil de a rezolva această întârziere majoră. Domnule președinte, ne exprimăm îngrijorarea că persoana aleasă pentru acest portofoliu este departe de a întruni calitățile mai sus menționate, fapt ce va duce la perpetuarea situației actuale, cu repercusiuni majore asupra dezvoltării României. Absolut nimic din activitatea doamnei Lia Olguța Vasilescu nu o recomandă pentru acest post deosebit de important”, se arată în scrisoarea trimisă de cele două asociații civice ieșene către președintele României.

Totodată, cele două asociații îi cer șefului statului să analizeze ”cu foarte mare atenție” această nominalizare și să decidă ”ce este mai bine pentru România”.

Pe de altă parte, unul dintre reprezentanții asociației ”Moldova vrea Autostradă”, Dorin Dobrincu a scris luni seară pe facebook că Olguța Vasilescu s-a remarcat la Ministerul Muncii ”prin tupeu, agresivitate, nicidecum prin pricepere managerială”.

”Catastrofă a fost la Muncă, tot așa se anunță și la Transporturi”, a adăugat Dorin Dobrincu.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)