Dental Future 2019 oferă 14 burse elevilor merituoși, dar lipsiți de posibilități financiare

Organizatorii Dental Future sprijină pentru al doilea an la rând „Fondul de Burse“, proiect derulat de Fundația Comunitară Iași. Inițiatorii evenimentului, care se va desfășura la Iași în perioada 25-26 ianuarie, doresc să contribuie astfel, în mod activ, la educația tinerilor ieșeni lipsiți de resurse materiale de bază pentru a-și defini vocația și a urma cursurile gimnaziale și liceale.

Bursele sunt acordate elevilor din clasele V – XII, cu media mai mare de 8,50 în anul școlar anterior, şi unde venitul pe membru de familie nu depășește 800 lei, dar care se implică atunci când li se oferă ocazia în activități extrașcolare. Prin intermediul donației din acest an, prilejuită de cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale „Dental Future“, de peste 8.000 de euro, numărul de burse acordate crește de la 8, câte au fost la ediţia din 2018, la 14.

E o bucurie pentru noi ca «Fondul de Burse» să fie ales programul de responsabilitate socială al acestei conferințe internaționale și să fim în atenția oamenilor generoși. Dorim să sprijinim tinerii care investesc pasiune și determinare în formarea lor și ne inspiră să fim mai buni. Ei sunt cei care în viitor pot influența în bine comunitatea din care vor fac parte“, a declarat Ciprian-Mihai Păiuş, Director Executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

Am ales ca «Dental Future» să fie un eveniment non-profit, în condițiile în care fondurile obținute din sponsorizări și din vânzarea de bilete acoperă costurile Conferinței, workshop-urile și sprijină un program social, și nu unul oricare – ci «Fondul de Burse». Fără investiție în educație, nu există viitor pentru profesiile foarte specializate și nici bunăstare, crede Dan Drăghici, inițiator al „Dental Future“ și manager al grupului de firme Drăghici Dental.

„Fondul de Burse” este un program de suflet al Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii ce își doresc să ajute la dezvoltarea unui tânăr se pot implica singuri sau împreună cu cei dragi. Pot alege să susțină cu o bursă în valoare anuală de 2.200 de lei un parcurs școlar care altfel ar putea fi presărat de dificultăți. În același timp, selectează viitorii bursieri și, timp de un an, le sunt aproape, urmărindu-le evoluția. Cea de-a 8-a sesiune a „Fondului de Burse” vine în sprijinul a 117 elevi, în total.

„Dental Future“ 2019 prezintă cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare. Evenimentul va fi structurat pe două secțiuni: conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional) și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental).

Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.

„Dental Future“ 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, Safra Dental și Junior & Family Dental Center.

Afaceri, Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)