Sală plină în prima zi a conferinței Dental Future. Dan Drăghici, inițiatorul proiectului: Bunăstare și stomatologie în lipsa educației pur și simplu nu există

Peste 250 de persoane participă la Dental Future, conferință care se desfășoară la Hotelul Internațional din Iași. Evenimentul a ajuns la a doua ediție și este structurat pe două secțiuni: conferință generală și workshop-uri.

Dental Future 2019 prezintă cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare. Participă specialişti de top din șase țări și de pe două continente, în total fiind 14 speakeri.

Organizatorii Dental Future sprijină pentru al doilea an la rând Fondul de Burse, proiect derulat de Fundația Comunitară din Iași.

“În urmă cu un an, Dental Future încă era doar o idee frumoasă pe care, împreună cu o echipă mică, începeam să o punem în practică. O nebunie, cum au spus foarte mulți sau inconștiență cum am spus eu. Multă lume se întreabă ce vrem noi să obținem de pe urma Dental Future. Și chiar dacă pare greu de crezut, le răspund fără prea mari ezitări că în urma conferințelor noastre rămâne sprijinul acordat unor elevi merituoși lipsiți de posibilitățile materiale de a urma școala, fie că este vorba despre elevi de gimnaziu sau de liceu. Bunăstare și stomatologie în lipsa educației pur și simplu nu există“, a declarat Dan Drăghici, inițiator al Dental Future, în cuvântul său rostit vineri în deschiderea conferinței.

Managerul evenimentului Georgiana Cozma afirmă că Dental Future nu este doar locul unde specialiștii prezintă ultimele informații tehnice din domeniu.

“Ideea este una de networking. Cei care participă pot sta de vorbă între ei, pot împărtăși experiențe, vrem să aducem pasiunea. Am discutat cu cei care au venit la eveniment și sunt plăcut surprinși de lucrurile noi pe care le află. Avem și două momente care dau culoare evenimentului: vineri a urcat pe scenă Bobi Dumitraș, care a cules ropote de aplauze, iar sâmbătă va evolua trupa IDIOT. Medicii stomatologi creează zâmbete pentru pacient, am vrut să aducem zâmbete pe chipurile medicilor“, a spus Georgiana Cozma.

Dental Future 2019 este un eveniment creat de Drăghici Dental, Safra Dental și Junior & Family Dental Center.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)