Deputatul PSD Silviu Macovei, reacție la povestea cu autostrada: Nu votez bugetul, dacă nu se asigură finanțarea proiectului

Deputatul PSD de Iaşi Silviu Macovei a anunţat că va vota bugetul doar dacă va fi asigurată finanţarea pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş, precizând că va susţine în Parlament orice amendament care prevede alocarea de fonduri pentru proiect.

Silviu Macovei susţine, într-un comunicat de presă, că a văzut proiectul de buget, dar şi reacţiile stârnite de faptul că nu sunt prevăzute fonduri care să vizeze construcţia autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

„Acum sunt reacţii emoţionale, la cald. Îndemn la calm, fiindcă acesta este doar proiectul de buget propus spre dezbatere publică. Pe lângă faptul că avem o lege de finanţare şi construire a autostrăzii, am asistat personal la discuţiile cu conducerea partidului când am fost asiguraţi ferm că vor fi fonduri în acest an pentru autostrada Iaşi -Târgu Mureş”, a precizat deputatul PSD Silviu Macovei.

El a adăugat că există posibilitatea depunerii de amendamente în Parlament şi că ”va susţine şi vota alocarea de fonduri pentru autostradă”.

Parlamentarul social-democrat consideră că toţi aleşii din Moldova vor vota un astfel de amendament, întrucât ”autostrada este vitală pentru milioane de români”.

”Nu vreau să mă antepronunţ cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru Autostrada Moldovei”, a mai spus Silviu Macovei.

Uncategorized

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)