Liberalii închid subiectul venirii lui Chirica în partid: Nici vorbă de așa ceva, dar lui Chirica i-a folosit propaganda asta

Subiectul cu venirea lui Mihai Chirica în PNL pare să se fi închis, după declarațiile făcute sâmbătă de șefii ieșeni ai liberalilor.

Liderul pe județ al PNL, Costel Alexe susține că atât timp cât el conduce organizația nici nu se pune problema înrolării lui Chirica în partid. Ba mai mult, Alexe a arătat o oarecare nervozitate la insistențele jurnaliștilor prezenți la conferința de presă a PNL Iași.

La rândul său, Marius Bodea (șeful pe municipiu la PNL) vede posibilă o candidatură independentă a lui Chirica la primărie, după ce edilul a dat de înțeles că nu agreează pista cu Pro România.

“Sunt ceva tatonări cu Chirica la ALDE, însă aici tamponul final l-ar putea pune Dragnea“, consideră Bodea.

Tot Bodea a dezvăluit că a avut o discuție tranșantă cu liderul PNL Ludovic Orban și că nici nu se pune problema transferului lui Chirica la liberali.

“Nu vine în PNL, subiectul este închis. Am vorbit și cu domnul Orban, m-a asigurat că nici vorbă, e o prostie. Dar lui Chirica i-a folosit toată această propagandă cu venirea la PNL“, a afirmat Bodea.

Interesant, a fost prima conferință de presă la PNL cu participarea celor patru parlamentari de Iași ai partidului. Pe lângă Alexe și Bodea, la conferință au mai fost prezenți senatorul Iulia Scântei și deputatul Dumitru Oprea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)