Campania USR-PLUS de strângere a semnăturilor merge neașteptat de bine la Iași. S-au strâns peste 3.000 de semnături în doar trei zile

Alianța USR-PLUS a demarat în forță campania de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare. În doar trei zile, la Iași au fost adunate peste 3.000 de semnături, cam un sfert din cota stabilită la centru, adică undeva la 11.000. La nivel național trebuie adunate minim 200.000 de semnături.

Azi la Iași a fost prezent în stradă și Vlad Voiculescu de la PLUS. El s-a aflat alături de senatorul USR Dan Lungu în zona Palas.

“Campania merge neașteptat de bine, oamenii sunt interesați, vin și semnează. Vom depăși cu mult numărul de semnături stabilit pentru Iași“, a afirmat Dan Lungu.

La fel de optimist este și Liviu Iolu, unul dintre coordonatorii PLUS pe zona nord-est.

“Mobilizarea este foarte bună, deși încă nu au ajuns la Iași corturile inscripționate cu însemnele USR-PLUS. Cu siguranță că vom strânge semnături la Iași mult peste numărul stabilit“, a precizat Liviu Iolu.

Iașul este o miză importantă pentru USR-PLUS, surse din cadrul celor două partide susținând că pe municipiu, alianța ar putea lua 25-30 la sută din voturi.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)