Rareș Bogdan: “Îi felicit pe ieșeni pentru ziua de sâmbătă. Faptul că Dragnea recidivează și vrea miting la Iași cu 40.000 de oameni arată că și-a pierdut controlul și rațiunea”

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a îndemnat PSD să renunţe la ideea mitingului de la Iaşi din 9 mai.

Rareş Bogdan a spus la Iaşi, într-o conferinţă de presă, întrebat fiind cum comentează intenţia PSD de a organiza la Iaşi în 9 mai un miting regional cu 40.000 de participanţi, că Liviu Dragnea şi-a pierdut controlul şi raţiunea, adăugând că PSD ar trebuie să renunţe la idee.

“Îi felicit pe ieşeni pentru ziua de sâmbătă (când Dragnea a fost prezent la Iaşi – n.r.). Iaşul a dovedit că vrea în Europa, nu în Rusia. Faptul că Dragnea recidivează arată că omul acesta şi-a pierdut controlul şi raţiunea. Pe 9 şi 10 mai în România se vor afla 27 de şefi de stat şi de guvern. Câtă inconştienţă există în mintea acestor oameni? Când toată presa mondială este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting împotriva Europei, împotriva aşa-zişilor duşmani ai PSD, care nu-i lasă pe ei să guverneze”, a afirmat Rareş Bogdan.

El a adăugat că speră să existe oameni raţionali în PSD, care “să-i spună lui Dragnea să facă miting când doreşte, dar nu când ochii lumii sunt pe România”.

La rândul său, liderul filialei municipale Iaşi a PNL, Marius Bodea, a precizat, în aceeaşi conferinţă de presă, că liberalii nu stau ascunşi în dube cu geamuri fumurii atunci când merg prin ţară.

“Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, când Dragnea a venit la Iaşi, ar trebui să fie o lecţie pentru cei din PSD. Nu poţi acoperi huiduielile cu alămuri şi cu muzică dată tare. Valul schimbării în Moldova pleacă din Iaşi, iar dacă vrem să ne comparăm cu Cluj, Sibiu sau Oradea, care se dezvoltă puternic, atunci trebuie să nu mai avem un oraş dominat de administraţia PSD”, a afirmat Marius Bodea.

Surse din PSD afirmă că social-democraţii intenţionează să organizeze, în 9 mai, la Iaşi, un miting regional, cu 40.000 de participanţi, eveniment la care ar urma să fie prezent şi liderul partidului Liviu Dragnea.

Pe reţelele de socializare, ieşenii critică intenţia PSD, unii afirmând că Dragnea vrea să arate forţa partidului, după ce sâmbătă, când a fost prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, a fost huiduit de sute de oameni.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)