Semnal în PSD Iași: Vicele Cristian Stanciu le cere delegaților ieșeni la congres să-l voteze pe Fifor secretar general

Un vicepreședinte PSD Iași îi îndeamnă pe cei 140 de delegați ieșeni la congresul de sâmbătă al PSD să-l voteze pe Mihai Fifor în funcția de secretar general al partidului. Cristian Stanciu consideră că această funcție “nu mai trebuie compromisă, pentru că PSD va suferi alte eșecuri dureroase“.

Vicepreședintele PSD Iași Cristian Stanciu susține că este adeptul unui “nou model“ pentru partid și că acest lucru se poate face “cu oameni credibili și realiști, conectați la agenda publică și atenți la semnalele provenite din societatea românească“.

“În calitate de vicepreședinte al organizației județene Iași a PSD le recomand colegilor mei care vor fi delegați la congres, susținerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual președinte al Consiliului Național și fost ministru al Apărării Naționale, pentru postul de secretar general al PSD. Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel, vom suferi alte eșecuri dureroase. În același context al alegerilor interne, cred că președintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie și prim-ministru al Guvernului României“, susține într-un comunicat de presă vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu.

Pe de altă parte, Stanciu afirmă că viitorul vicepreședinte PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să fie dat de organizația de Iași a partidului.

Conducerea filialei județene a PSD Iași n-a anunțat deocamdată în mod oficial pe cine va susține la congresul de sâmbătă, surse din partid precizând că majoritatea delegaților ieșeni o vor vota pe Viorica Dăncilă la funcția de președinte PSD.

În privința postului de secretar general, opiniile în filială sunt împărțite.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)