Dumitru Oprea: Curtea Constituțională a României taxează aberațiile legislative ale PSD-ALDE

“Minciuna face casă bună cu guvernarea Dăncilă: după ce a afirmat în urma cruntei pierderi a europarlamentarelor din 26 mai că nu se va mai atinge de Justiție, iată că a mers mai departe, oarbă și surdă la orice obiecție, doar pentru a cunoaște dezamăgirea supremă: Curtea Constituțională a respins aceste aberante modificări făcute cu forța de PSD-ALDE.

Decizia a fost unanimă. Nici unul dintre cei nouă judecători nu a considerat că ar fi vreo urmă de bună intenție în modificările silnice ale acestor partide de corupți. Pierdute în propria infatuare, nu au fost în stare nici măcar să își armonizeze prevederile pentru infractori și corupți cu deciziile anterioare ale Curții! Altfel spus, când ești incompetent, ești până la capăt!

În fața condamnărilor deja petrecute și a celor care se anunță la orizont, acest partid de corupți tremură din toate încheieturile. În marea lor coaliție, PSD și ALDE au pus tunurile pe Justiție fiindcă îi interesa să își desfășoare afacerile la adăpost de ea. Restul țării nu a mai contat. Autostrăzi, școli, spitale, investiții în agricultură, în economie? Basme pentru cumpărat electoratul.

Și nu este ca și cum nu ar fi existat voci împotriva acestor abuzuri: PNL, societatea civilă, președinția, alte partide din Opoziție, asociațiile magistraților, rapoartele Comisiei de la Veneția și GRECO – toate spun un singur lucru: încetați cu abuzurile!

Lăsați legile justiției în pace și plecați! V-ați umplut buzunarele și v-ați ferit de lege. Acțiunile voastre au dus la distrugerea încrederii în România, la căpușarea sistematică a sistemului de stat. Totul, împotriva bunului-simț și cu o țară lăsată de izbeliște. Acțiunile voastre costă vieți omenești. Abrogați această toxicitate și plecați!“

SURSA: Declarație de presă Dumitru Oprea, deputat PNL

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)