Ieșeanul Cătălin Ivan candidează la prezidențiale. A lansat deja primul atac, la Iohannis și Barna

Se anunță puzderie de candidați la prezidențiale. Ultimul intrat în cursă este Cătălin Ivan. Fostul europarlamentar şi-a anunţat candidatura din partea Alternativei pentru Demnitate Naţională (ADN), el precizând că a strâns deja semnăturile necesare.

Ivan a spus că ADN, partid pe care l-a fondat, există cu acte în regulă şi că îndeplineşte condiţiile necesare pentru a intra în bătălia pentru Cotroceni.

“Au existat două condiţii pe care le-am considerat necesare: să intrăm în această toamnă cu minim 35 de organizaţii judeţene şi să avem semnăturile înainte de a-mi anunţa candidatura. Am strâns toată vara semnăturile necesare, intenţia candidaturii exista deja de ceva timp“, a declarat Cătălin Ivan.

El şi-a anunţat marţi candidatura, într-un loc simbolic pentru industria românească, respectiv o hală de producţie a GRIRO, fosta uzină Griviţa din Bucureşti.

“Campania electorală poartă titulara IVAN 24, semnalând demararea unui proiect politic de lungă durată. Este vorba despre mult mai mult decât o competiţie electorală. Miza este infinit mai mare. Cei care merg la vot pe 10 noiembrie trebuie să se gândească la cei cinci ani care au trecut, dar mai ales la cei cinci ani ani care vor urma. Dacă votăm ce am mai votat, vom avea ceea ce am mai avut. Acelaşi dezinteres, aceeaşi impostură, acelaşi zgomot general, gâlceavă de mahala pentru nimic, aceeaşi lipsă de viziune“, a afirmat Cătălin Ivan.

Fostul europarlamentar consideră că România, deşi are cea mai săracă populaţie, este condusă de cea mai bogată clasă politică din Europa, “cu averi colosale făcute din bani publici, gen Barna, sau din activităţi frauduloase, la limita sau în afara legii, gen Iohannis“.

“Ca blestemul să fie complet, în vârful ţării au fost urcate persoane care nu înţeleg de ce sunt acolo, habar nu au ce decizii se iau în numele lor, dar citesc tot mai bine de pe hârtie, în ultimul timp cu un progres remarcabil în a încheia o frază fără greşeală“, spune Cătălin Ivan.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)