Mihai Chirica mai are un pic și spune că datorită lui a câștigat Iohannis zdrobitor la Iași

Primarul de Iași Mihai Chirica îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută la alegerile prezidenţiale, edilul ieşean precizând că “după bucuria firească a momentului, trebuie să ne gândim şi la responsabilitatea votului acordat de români“.

Postarea lui pe facebook a fost făcută la doar câteva minute după ce s-au anunțat rezultatele exit-poll-urilor.

“România suferă, Iaşul suferă, românii de pretutindeni suferă, iar de mâine, acest lucru trebuie să se schimbe. După o luptă grea, de uzură, am reuşit să eliberăm România şi Iaşiul de PSDragnea! Nu cred că războiul a fost câştigat, rămăşiţele fostelor structuri bolşevice mai zac prin diverse cotloane ale ţării. Este momentul reconstrucţiei, momentul relansării politicilor în justiţie, în economie, politici fiscale şi sociale pentru ieşeni şi români care să constate şi să repare dezastrul din ultimii 30 de ani. Aşteptările sunt mari, la fel şi proiectele restante – împreună putem schimba cu adevărat România în bine“, scrie primarul Mihai Chirica pe Facebook.

Mai mulți ieșeni îl taxează pe Chirica pentru această postare, transmițându-i că la locale va fi măturat de la primărie.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)