Cosette Chichirău (USR): Înscrierea lui Chirica în PNL este o eroare monumentală a liberalilor. Liviu Iolu (PLUS): PNL nu dă doi bani pe integritate și onestitate, înghițind orice broască râioasă care-i promite voturi

Liderul USR Iaşi deputatul Cosette Chichirău şi candidat la Primărie afirmă că înscrierea actualului primar Mihai Chirica în PNL este o eroare monumentală din partea liberalilor şi că în acest fel PSD va avea doi candidaţi la primăria Iaşi.

“Chirica la PNL este o eroare monumentală din partea PNL. Vor fi, de fapt, doi candidaţi PSD în cursa pentru Primăria Iaşi: unul asumat de PSD, probabil Tudor Ciuhodaru, şi unul asumat de PNL, Mihai Chirica. PNL ratează, pentru a câta oară, şansa de a fi o forţă reformatoare în România. PNL face această greşeală catastrofală de frica USR-PLUS, care îi poate fura electoratul definitiv dacă este lăsat să administreze marile oraşe ale României“, scrie Cosette Chichirău pe Facebook.

Liderul USR Iaşi afirmă că dacă ar exista o colaborare “onestă“ între PNL şi Alianţa USR-PLUS, ambele ar avea de câştigat, însă “pentru PNL, este mult mai urgentă distrugerea USR-PLUS decât înlăturarea PSD“.

“Obiectivul în politică nu este să exişti ca partid, ci să exişti ca ţară. Ori PNL a demonstrat încă o dată că este prea miop şi egoist ca să înţeleagă un lucru atât de elementar despre politica mare. Alianţa USR-PLUS rămâne singura forţă politică puternică şi credibilă din Iaşi, iar candidatul Alianţei la Primăria Iaşi va pleca cu şanse mărite după această decizie stupefiantă a PNL“, adaugă Cosette Chichirău.

Potrivit liderului local USR, Mihai Chirica nu a realizat niciun proiect mare pentru Iaşi în cei cinci ani de când este primar, deşi a avut susţinerea Guvernului şi a consilierilor locali PSD.

“Acest lucru nu se va schimba sub o altă culoare politică. Politicienii care urmăresc doar averea personală nu se schimbă decât în două feluri: prin vot sau prin puşcărie. Iar a doua metodă nu funcţionează întotdeauna, cum ne-a demonstrat cazul Baia Mare. Aşa că hai să-l schimbăm pe Mihai Chirica prin vot. Şi să dăm o lecţie usturătoare politicienilor miopi“, mai scrie Cosette Chichirău pe Facebook.

Coordonatorul regional PLUS pe regiunea nord-est, Liviu Iolu susține că aducerea lui Mihai Chirica în PNL este unul din cele mai rușinoase momente din istoria liberalilor.

Liviu Iolu, candidatul PLUS la primăria Iași, afirmă că PNL arată că “nu dă doi bani pe integritate și onestitate, înghițind orice broască râioasă care-i promite voturi“.

“Anunțul PNL prin care îl adoptă oficial pe primarul pesedist Mihai Chirica este unul dintre cele mai rușinoase momente din istoria lungă a acestui partid. PNL arată că nu dă doi bani pe integritate și onestitate și e condus pe contrasensul bunului simț, înghițind orice broască râioasă care-i promite voturi“, scrie Liviu Iolu pe facebook.

El consideră că Alianța USR-PLUS rămâne singura șansă de a scoate Iașul din “feudalismul lui Chirica“.

“Vom strânge rândurile și vom prezenta tuturor cetățenilor din Iași, foarte curând, oferta noastră comună pentru Primăria Iași și județ. Ne vom lupta cu un balaur cu două capete – PSD și PNL – dar o vom face cu toată convingerea și fără frică“, adaugă Liviu Iolu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)