O primă reacție în interiorul PSD Iași la scandalul izbucnit în filială

Mesajul critic al Mihaelei Ivancia (șefa organizației de femei PSD Iași) la adresa lui Maricel Popa este comentat de Cristian Stanciu, vicepreședinte PSD Iași.

„Nimeni niciodată nu a pus la îndoială aportul domniei sale în realizarea proiectelor vitale pentru județ. Nimeni nu a pus sub semnul întrebării calitatea sa profesională, cea de cadrul didactic universitar, capacitatea aproape inepuizabilă de muncă, i-au fost mereu apreciate. Este liderul femeilor social-democrate din județ de foarte mult timp. Cunoaște foarte bine partidul, pe membrii acestuia, dar și pe simpatizanți. A intrat în bătălii electorale, oferind totul pentru partid. Iată tot atâtea motive pentru care Mihaela Ivancia este un lider respectat al PSD Iași”, a declarat Cristian Stanciu.

El a adăugat că, „indiferent ce nemulțumiri s-au adunat, indiferent ce supărări s-au acumulat, Mihaela Ivancia și-a ales, oarecum neinspirat, atât modul de manifestare cât și momentul în care a făcut-o.”

”Discuțiile, fie ele și mai aspre, se poartă întotdeauna întâi în sânul familiei. Adevărurile, oricât de supărătoare ar fi, se spun, verde în față, acasă”, a mai spus liderul grupului consilierilor PSD din CJ-ul condus de Maricel Popa.

SURSA; ziaruldeiasi.ro

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)