Bogdan Cojocaru (deputat PSD): Zmeii liberali s-au dus la Suceava pentru a-i crește cota lui Flutur. Despre proiectele Moldovei n-am auzit nimic

“Țara este sub ape, iar Ludovic Orban s-a dus în Bucovina pentru a-i crește cota lui Flutur, intrată la apă de câteva luni din motive de Covid. De data asta, Ghiță de Bucovina n-a mai desenat cu oi pe dealuri (cum o făcea în mod penibil în vremea lui Băsescu!), ci a adus viori pe câmp, ca să-i facă impresie șefului de partid.

Iar ca tacâmul să fie complet, la Vatra Dornei, cu puțin timp înainte să ajungă Orban, strada era asfaltată de zor pe o ploaie torențială.

N-aș fi comentat nimic despre descălecarea suitei lui Orban la Suceava dacă aș fi auzit și ceva rezultate concrete în urma vizitei. Adică niște finanțări anunțate pentru proiectele vitale ale Moldovei.

Dar nimic clar despre autostrada spre Ardeal, nimic despre autostrada de la Siret către sudul țării. În urmă cu un an, zmeii liberali aflați atunci în opoziție atacau furibund PSD-ul că nu face și drege pentru moldoveni. Au trecut deja luni bune de când oastea galbenă se află la putere, dar lucrurile nu doar că au încremenit, ci multe șantiere deschise de PSD sunt pustii, pentru că nu sunt bani.

Din câte se aude, Orban și ai lui vor ajunge și la Iași în câteva săptămâni. Cuplul Chirica-Alexe face deja antrenamente de primire a delegației, afișându-se împreună pe la diverse acțiuni prin cartiere. Așteptăm cu nerăbdare ca musafirii guvernamentali să ajungă la Iași, poate se mișcă și marile investiții. Nu de alta, dar excavatoarele trimise de liberali cu miile către șantierul autostrăzii Iași-Tg. Mureș au greșit drumul.“

SURSA: Bogdan Cojocaru, deputat PSD, facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)