TAROM introduce cursa aeriană Iași-Constanța din 24 iulie. Vor fi două zboruri pe săptămână

Compania TAROM va introduce începând cu 24 iulie zboruri directe Iași-Constanța, astfel că ieșenii vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră.

Decizia operatorului aerian a fost luată în urma unui sondaj online efectuat de TAROM, 90 la sută din cele 11.000 de persoane participante susținând introducerea zborului.

Compania TAROM a anunțat sâmbătă seară pe facebook că începând cu 24 iulie vă opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. Vor fi două zboruri pe săptămână, vineri și duminică.

“În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600. Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc“, arată reprezentanții companiei TAROM.

În urmă cu câteva săptămâni, TAROM a anunțat că românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral cu avionul. Astfel, începând cu 23 iulie vor fi introduce cursele aeriene Timișoara – Constanţa – Timișoara; Oradea – Constanţa – Oradea; Cluj Napoca – Constanţa – Cluj Napoca.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)