Dumitru Oprea: Administrația județeană a PSD testează nervii șoferilor pe DJ 248

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Afacerilor Interne informaţii privind modul în care vor fi sancţionați cei responsabili cu efectuarea lucrărilor de reparaţii la drumul judeţean DJ 248.
„După ce decenii la rând PSD a ignorat, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, zona Moldovei, iată că acum, când se cârpește un biet drum județean, acesta a devenit un pericol real pentru viața participanților la trafic.

În urma unor lucrări de reparații la drumul județean DJ 248 au fost decopertate numeroase porțiuni de asfalt între localitățile Scânteia și Bordea din județul Iași, pe ambele sensuri de mers, pe o distanță de mai bine de 10 km.

Toate aceste porțiuni nu au fost asfaltate zile la rând și nici nu au fost semnalizate cu indicatoarele necesare pentru astfel de lucrări. Astfel, participanţii la trafic sunt expuşi unui adevărat pericol, punând la grea încercare atât conducătorii auto, cât și autoturismele”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Afacerilor Interne detalii despre cine va răspunde pentru eventualele accidente cauzate de lucrările nesemnalizate şi cum vor fi despăgubiţi conducătorii auto ale căror maşini au fost avariate pe această porţiune de drum.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)