Bogdan Cojocaru (PSD): Desantul miniștrilor PNL la Iași a însemnat mult zgomot fără nimic

“Desantul miniștrilor liberali din weekendul, ce tocmai a trecut, la Iași a fost o acțiune ridicolă și fără nici o finalitate, în condițiile în care una se promitea la Iași, iar altceva intra în ședința de guvern.

Patru miniștri au vizitat Iașul în ultimele zile. Ministrul Transporturilor Lucian Bode a venit cu aceleași planșe frumos colorate și ne-a povestit cum vom avea autostradă începând din 2027. Asta dacă nu cumva vor fi depuse contestații la licitațiile care vor veni cândva, nu se știe când.
Vizita în oraș a ministrului de la Fonduri Europene Marcel Boloș, dar și a vicepremierului Raluca Turcan a fost un moment caraghios de la un capăt la altul, iar prezența celor doi la primăria Iași s-a transformat într-o scenetă comică, suita lui Orban fiind clar prinsă pe picior greșit.
Întrebați cum explică faptul că un document privind prioritățile pe infrastructură pentru anul 2021, intrat chiar în acel moment în ședința de guvern, nu face nici o referire la autostrada Iași-Târgu Mureș, miniștrii PNL care tranzitau Iașul au început să se bâlbâie.
Habar nu aveau ce se petrece la guvern, erau interesați doar de campania PNL-ului de la Iași. A fost momenul care a arătat că miniștrii liberali au venit cu mâna goală în Moldova, că habar nu aveau despre vreun proiect important al regiunii. Desantul miniștrilor PNL la Iași a însemnat mult zgomot fără nimic!
Atât pot cei din PNL. Minciună, demagogie și multă vorbărie. Nu se va întâmpla nimic bun pentru Moldova în următorii ani dacă PNL mai rămâne la guvernare. Moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune devine o necesitate. Suntem deciși nu doar să o prezentăm în Parlament, ci și să o trecem pentru a opri acest guvern iresponsabil.“
SURSA: Comunicat Bogdan Cojocaru, deputat PSD
Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)