Dumitru Oprea: „Salvatorii“ PSD mai presus de interesul românilor

“PSD continuă jocul electoral pe care l-a desfășurat pe toată perioada pandemiei și anunță o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, într-un moment total nepotrivit României.
Singurul scop al lor este de a încurca executivul PNL în lupta pentru stoparea răspândirii SARS-CoV-2 și păstrarea economiei ţării pe linia de plutire.

O eventuală cădere a guvernului, puțin probabilă, ar arunca România în haosul politic al negocierilor formării unui nou cabinet, într-o perioadă când este nevoie de unitate națională pentru a depăși cu toții această dificilă criză din sănătate.

Mai sunt aproximativ trei luni până la alegerile parlamentare, care presupun implicit și numirea unui nou guvern, conform noii majorități formate în urma scrutinului. De ce PSD aruncă țara în haos pentru câteva luni de guvernare?

Oricum, PNL, după alegerile generale, va numi guvernul, întrucât, așa cum arată sondajele, PSD va fi, pentru prima dată în ultimele trei decenii, în situația de a nu a mai avea majoritatea de facto în cele două camere. Semn că și românii s-au săturat de politica toxică a PSD, care urmărește doar interesul unor membri, baroni ai organizațiilor locale.

Rar ți-e dat să vezi atâta ipocrizie cum se găsește la PSD. Liderii acestui partid au pus în pericol viața românilor prin împiedicarea guvernului să își facă treaba. Motiv pentru care strigă cât pot de tare că ei vor fi „salvatorii“ naţiei. “

SURSA: Declarație de presă Dumitru Oprea, deputat PNL

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)