PNL Iași are cei mai mulți tineri pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din întreaga țara

7 din cei 22 de candidați ai Filialei Județene PNL Iași pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt membri ai Tineretului Național Liberal Iași, tineri care au ales să se implice pentru dezvoltarea județului Iași.

Partidul Național Liberal continuă susținerea tinerilor în funcții publice, filiala județeană Iași fiind cea care are pe lista candidaților pentru Camera Deputaților un număr de tineri atât de mare. La alegerile locale, PNL Iași a propus pe listele candidaților peste 400 de tineri, iar mulți dintre ei ne reprezintă acum în Consiliul Județean, în Consiliile Locale sau au devenit chiar primari prin votul acordat de ieșeni pe 27 septembrie. Pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, PNL Iași continuă să promoveze tinerii, astfel încât mulți dintre candidați sunt tineri cu vârsta până în 35 ani, însă în același timp profesioniști în domeniilor lor de activitate.

Marius Minea, Președintele Tineretului Național Liberal și candidat pentru Camera Deputaților: „E o victorie a tuturor tinerilor din România faptul că un partid politic promovează o listă cu atât de mulți tineri candidați. Partidul Național Liberal a demonstrat că este un promotor al tinerilor care reprezintă #GeneratiaAltfel și că își dorește ca aceștia să fie o parte activă în administrația locală, centrală și în viitorul legislativ. Mă bucură implicarea tinerilor în politică fiindcă e dovada faptului că ei înțeleg că au puterea de a schimba lucrurile și vor să o folosească pentru a transforma în bine comunitatea lor. Avem o echipă compententă la Consiliul Județean Iași, condusă de Președintele Costel Alexe, cel care a fost Președinte al Tineretului Național Liberal timp de 2 mandate, iar acum avem nevoie și de o echipă la fel de implicată și profesionistă în Parlamentul României. Ne dorim ca împreună să facem #EchipăPentruIași și să dezvoltăm județul nostru prin implementarea celor mai importante proiecte.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Iași, executat de SC GIF22 MEDIA SRL, site: www.jurnalvirtual.ro, cod mandatar financiar 11200025

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)