Monica Berescu, copreşedinte USR PLUS: Mihai Chirica și Costel Alexe sunt obligați moral să demisioneze din funcțiile publice!

“Ieșenii suferă din cauza corupției promovate de către primarul Iașului și președintele Consiliului Județean. Frăția penală a liderilor PNL Iași, expusă în aceste zile în spațiul public, este periculoasă pentru toate instituțiile pe care aceștia le conduc. Nevinovăția se dovedește doar în instanță, renunțând la funcțiile publice.

Cei mai importanți aleși ai județului Iași sunt trimiși în judecată pentru grup infracțional organizat și alte fapte de corupție, trafic de influență și luare de mită. Astăzi, Mihai Chirica și Costel Alexe au statutul de inculpați și sunt trimiși în fața justiției; motiv pentru care nu mai au niciun drept să conducă destinele ieșenilor.
Cea mai înțeleaptă și responsabilă decizie pentru binele ieșenilor este demisia din funcția de primar și președinte de CJ. În acest context, orice decizie, cheltuială sau proiect aprobat în PMI și CJ este susceptibil de corupție la fiecare semnătură care poartă numele celor doi inculpați. Din respect pentru oamenii care i-au votat dar mai ales pentru ceilalți ieșeni, Mihai Chirica și Costel Alexe trebuie să renunțe la aceste funcții.

SURSA: Monica Berescu, deputat, co-preşedinte USR PLUS Iaşi, Facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)