Şeful PSD Iași: Cîțu, Barna și găștile voastre, știți că luni începe școala?

Președintele PSD Iași Maricel Popa face referiri la situația de criză politică în care se găsește România, în condiţiile în care în câteva zile urmează să înceapă un nou an școlar. Potrivit lui Popa, autorităţile vor fi luate se pare din nou prin surprindere.

„Circul trebuie să înceteze. România are nevoie de stabilitate și de responsabiitate. Nu poți să te lupți pentru putere și să ignori total copiii, cei care reprezintă viitorul nostru ca popor. Merită funcția de premier, cea de președinte PNL sau de președinte USR toate daunele cauzate copiilor noștri? Cine va plăti pentru haosul în care copiii vor începe noul an școlar?
Pentru mine este de neînțeles cum niște oameni care au clamat întreaga lor carieră politică faptul că pun cetățenii pe primul loc, pur și simplu ignoră oamenii care i-au votat pentru propriile orgolii și interese. Perioada lor de guvernare se traduce doar prin ascensiunea găștilor de partid în toate funcțiile publice posibile, iar liberalii de la Iași au dus la rang de artă căpușarea sistemului public, întreținerea scandalurilor, distrugerea mediului de afaceri, a agricultorilor, a sistemului medical.
Au compromis campania de vaccinare, dar și atragerea fondurilor europene distribuite de Uniunea Europeană pentru a ajuta țările să treacă peste efectele epidemiei. Au înghețat salariile, pensiile, deși există legi care prevedeau altceva. Ne-au demonstrat tuturor că ei fac ce vor, doar ce le convine, indiferent de legi, bun simț sau câți oameni afectează deciziile lor!
Să nu mai vorbim de bolnavii care nu au locuri în spitale sau de tragediile care vor cuprinde sute de mii de familii de români atunci când vor primi facturile la utilități în această iarnă.
Aceasta este România – creația lui Cîțu, Barna și găștile lor. O Românie în derivă, o Românie neguvernată, o Românie în criză socială, sanitară, politică, administrativă”, a declarat senatorul Maricel Popa, președinte PSD Iași.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)