Cum i-a convins viceamiralul Melo pe portughezi să se vaccineze. Cum comentează situaţia din România: Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?

Viceamiralul Henrique Gouveia e Melo, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, a comentat pentru Hotnews.ro despre situația tragică din România: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?”

În ceea ce priveşte succesul campaniei de vaccinare din Portugalia, unde viceamiralul Melo este tranşant:

”Le-am spus portughezilor că în război sunt două tabere: cea a aliaților și cea a inamicului. În tabăra inamicului era virusul și toate persoanele care nu cred că vaccinarea e importantă. În tabăra bună, de partea noastră, se aflau persoanele care doreau să se vaccineze.
Deci, de fiecare dată am evidențiat cât de important este ca oameni de diferite vârste să vină la vaccinare, ca să putem lupta cu virusul. Pentru că, dacă din orice motiv, există oameni care au o mulțime de temeri legate de campania de vaccinare, acești oameni vor forma un grup care va ajuta virusul. Deci, vor ajuta inamicul nostru comun.
În acest fel, am spus clar publicului că va trebui să facă o alegere: sunteți de partea virusului, îl ajutați să rămână în comunitate, sau sunteți cu noi, cei ce încearcă să lupte cu virusul, încercând să ne redea libertatea, ca și comunitate”, a spus Melo.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)