Filip Havârneanu, deputat USR: Republica Moldova merge, începând de astăzi, pe un drum doar dus, asumat și foarte răspicat. Pe drumul democrației

”Zilele acestea, frații noștri de peste Prut au început oficial procesul de aderare la Uniunea Europeană, un proces amplu și de durată care va integra Republica Moldova în marea familie a comunității europene. O familie în care valori precum egalitatea, coparticiparea la luarea deciziilor, transparența și integritatea sunt factori-cheie ce vor aduce Moldova în linia statelor puternice, independente și cu adevărat democrate, sprijinite să se dezvolte permanent.
Îmi face plăcere să revin de fiecare dată în Moldova, unde mă simt mereu ca acasă, pentru că acei oameni au o căldură aparte, o iubire autentică pentru patrie, un devotament constant pentru valorile împământenite de secole. Patriotismul și dragostea lor față de țară, alături de dorința permanentă de evoluție și de integrare europeană reprezintă rețeta ideală pentru ca Moldova să se transforme într-un adevărat pol al democrației. Are mult potențial.
Pe această cale, o felicit pe Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru lupta ei neobosită spre a duce țara într-o direcție sănătoasă. Sunt convins că cetățenii susțin această politică și că vor fi alături de autoritățile moldovene în tot acest parcurs anevoios, dar atât de frumos.”

SURSA: Filip Havârneanu, deputat USR

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)