Georgiana Dragomir, Braseria Bisou: Visul meu este să fac cele mai bune sandvişuri din Iaşi. Mi-am propus ca într-un an de zile să avem coadă la Bisou de minimum o oră pentru sandvişurile pe care le vom face
Braseria Bisou din Iaşi vrea să devină mai populară în rândul comunităţii locale, să extindă oferta de produse şi să dezvolte noi parteneriate de distribuţie pentru produsele ambulate de patiserie pe care le vinde, a explicat Georgiana Dragomir, noua proprietară a companiei, în emisiunea ZF Investiţi în România!.
„Îmi doresc ca oamenii care intră la Bisou să rămână clienţi fideli, chiar dacă asta înseamnă să schimbăm puţin reţetele, să ne dezvoltăm în zona de b2b. Îmi doresc ca produsele ambalate să ajungă în toată ţară, inclusiv în Timişoara, chiar dacă noi suntem din Iaşi“.
Antreprenoarea vrea să atragă finanţare prin programul Femeia Antreprenor pentru a demara o investiţie într-o bucătărie nouă, pentru echipamente noi, dar şi pentru a înlocui o parte din echipamentele actuale. Cu noua bucătărie, Bisou vrea să intre într-o zonă nouă de produse, cea de sandvişuri sau panini.
„Lucrăm la o nouă linie de business. Pe lângă un mic dejun pe care îl poţi lua astăzi la Bisou, îmi doresc să oferim ceva pentru clienţii noştri la local, în Iaşi, un brunch sau un prânz. Visul meu este să fac cele mai bune sandvişuri din Iaşi. Mi-am propus ca într-un an de zile să avem coadă la Bisou de minimum o oră pentru sandvişurile pe care le vom face“.