Primul deputat de Iaşi care dă înapoi după ce a votat modificările la Codul Penal. Liberalul Costel Alexe: Îmi asum scăparea, a fost o decizie neinspirată

Deputatul liberal Costel Alexe, unul dintre cei care a votat în favoarea modificărilor la Codul Penal recunoaşte că opţiunea sa a fost neinspirată. El a spus că dacă mâine s-ar repeta votul în Parlament, ar fi categoric împotrivă.

Este primul deputat ieşean din cei nouă (2 PNL, 6 PSD şi unul UNPR) care recunoaşte că a greşit.

Alexe a spus că „dacă se va putea face ceva, se va face”, adică să se revină asupra modificărilor la Codul Penal.

„A fost o decizie neinspirată, a fost o greşeală. Oricum, pe noi liberalii nu ne avantajează deloc. Cred că se va lăsa cu urmări în ceea ce priveşte modul în care este condusă Camera Deputaţilor. Sper să fi înţeles şi liderii PNL de grup, care au decis ca noi liberalii să fim de acord cu modificările la Codul Penal. Ar fi trebuit să fie mai atenţi, să nu cădem în capcană”, a spus Costel Alexe.

Deputatul ieşean a precizat că îşi asumă scăparea şi afirmă că dacă mâine subiectul ar fi repus pe tapet ar vota împotrivă.

Liberalii Costel Alexe şi Grigore Crăciunescu au votat alături de PSD modificările la Codul Penal, ceilalţi deputaţi liberali (Relu Fenechiu, Mugur Cozmanciuc şi Anton Doboş) absentând de la votul cu pricina.

De la PSD toţi deputaţii prezenţi au votat pentru. Este vorba despre Sorin Iacoban, Neculai Răţoi, Cristina Nichita, Anghel Stanciu, Vasile Mocanu şi Constantin Adăscăliţei. Tot în favoarea proiectului a votat şi uneperistul Gheorghe Emacu.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Primul deputat de Iaşi care dă înapoi după ce a votat modificările la Codul Penal. Liberalul Costel Alexe: Îmi asum scăparea, a fost o decizie neinspirată”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)