Șeful tinerilor social-democrați către premierul Orban: Înainte să-i testați pe toți locuitorii Bucureștiului, faceți mai bine niște teste de stres pentru miniștri

Liderul TSD, deputatul de Iași Bogdan Cojocaru, îi cere premierului Ludovic Orban ca înainte să se apuce de testarea bucureștenilor să îi supună la teste complexe pe miniștrii săi, pentru a vedea dacă aceștia rezistă la stres.

Bogdan Cojocaru susține, într-un comunicat de presă, că afirmațiile ministrului demisionar al Sănătății, Victor Costache referitoare la testarea tuturor locuitorilor Bucureștiului sunt “incalificabile“ și arată “ruptura sa de realitate“.

“În mod evident este o propunere fantezistă. Dacă s-a gândit domnul Costache că oamenii mai trebuie să și zâmbească în aceste vremuri tulburi, atunci a reușit. Cum să declari că testezi dintr-o dată peste două milioane de oameni când în România se fac zilnic puțin peste o mie de teste? Ne-ar trebui cel puțin trei ani pentru a testa toți locuitorii Capitalei. Pe de altă parte, ce facem cu oamenii din Moldova? Pe cei din Suceava n-ar trebui să-i testăm, mai ales că situația în regiune se agravează?“, afirmă deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Șeful TSD îi cere premierului Ludovic Orban să-și “strunească“ subordonații, iar aceștia să nu mai iasă cu propuneri greu de pus în practică.

“Faceți mai bine întâi niște teste de stres pentru miniștri. Unii au nevoie se pare de testări complexe“, a spus liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Totodată, deputatul social-democrat consideră că sistemul de sănătate nu beneficiază de o coordonare eficientă și că acest lucru îi afectează nu doar pe cetățeni, ci și pe cei care lucrează în domeniul sanitar.

“România are nevoie în aceste momente de un ministru la sănătate competent și fără partizanate economice, care să asigure prin intermediul guvernului său, materialele necesare, astfel încât medicii și asistentele să își facă treaba în mod corect și în siguranță. Este o mare neșansă pe care România o are în prezent, de a fi guvernată de unul dintre cele mai incompetente cabinete. În aceste momente delicate, orice eroare administrativă poate amplifica o criză care pare că nu se va sfârși prea curând“, mai spune șeful tinerilor social-democrați, deputatul Bogdan Cojocaru.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Șeful tinerilor social-democrați către premierul Orban: Înainte să-i testați pe toți locuitorii Bucureștiului, faceți mai bine niște teste de stres pentru miniștri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)