Cârlan spune «Nu» petiţiei lui Toma şi vede frustrări în tabăra Oprea

In PDL Iaşi, mai nou, disputa s-a mutat pe bloguri. Dan Cârlan scrie pe blogul său că demersul lui Cătălin Toma de a lansa petiţia on-line împotriva desemnării lui Ioan Nani în conducerea PDL Iaşi e unul incorect şi contrar oricărei reguli de bună-credinţă faţă de partid.

„Un coleg de partid, consilier local, a iniţiat o petiţie on-line împotriva altui coleg de partid, care ar fi fost numit în funcţie de conducere de către persoane care refuză să-şi asume deschis şi transparent decizia. Colegul nostru a procedat total incorect şi contrar oricărei reguli de bună credinţă faţă de partid”, susţine Dan Cârlan.

Fostul lider al PDL Iaşi adaugă că nu este de acord cu această iniţiativă, al cărei scop ar fi decredibilizarea publică a organizaţiei şi a deciziilor luate până acum în conducerea partidului.

„Persoanele care au luat decizia criticată poartă un nume de structură colegială de conducere a partidului – Biroul Permanent Naţional. Iar decizia respectivă are şi ea un nume (nr. 8) şi a fost transmisă către organizaţie în scris, semnată de preşedintele partidului. Adică transparent şi asumat”, mai spune Cârlan.

Tot el, mai spune că demersul lui Toma ţine de anumite frustrări, ale cu totul altor persoane decât cele care le exprimă public. Chiar dacă nu afirmă concret, Cârlan arată cu degetul înspre gruparea lui Dumitru Oprea.

„Lucrurile sunt cu mult mai simple decât par, iar adevărata motivaţie a acestui demers ţine, din păcate, de cu totul alte frustrări, ale cu totul altor persoane decât cele care le exprimă public”, a afirmat Dan Cârlan.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cârlan spune «Nu» petiţiei lui Toma şi vede frustrări în tabăra Oprea”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)