Cristian Stanciu despre starea tatălui său: E în aceeaşi situaţie. Totul depinde de evoluţia organismului său

Starea deputatului Anghel Stanciu, internat la Parhon, continuă să fie gravă. Fiul deputatului susţine că tatăl său nu e conştient şi că e ţinut în viaţă în continuare doar de aparate.

„E în aceeaşi situaţie. Nu e conştient. Sperăm să-şi revină. Medicii spun că există speranţe. Totul depinde de cum evoluează organismul său”, afirmă Cristian Stanciu.

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost adus în stare gravă la Parhon în noaptea de marţi spre miercuri, în şoc hemoragic. Intervenţia chirurgicală a durat cinci ore şi, potrivit medicului Grigore Tinică, a fost extrem de complexă. Familia deputatului acuză stresul din ultima perioadă cauzat de articolele jignitoare apărute în BZI.

Conducerea acestui ziar spune că boala deputatului PSD e mai veche şi că încercarea lui Cristian Stanciu de a se folosi de suferinţa tatălui său este infantilă şi stupidă.

Politicieni de toate culorile au spus ca îi doresc deputatului ieşean însănătoşire grabnică şi revenirea acestuia în tranşeele politicii locale.

Diverse

Comentarii

4 comentarii to “Cristian Stanciu despre starea tatălui său: E în aceeaşi situaţie. Totul depinde de evoluţia organismului său”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)