Simirad se înhamă la proiectul anti-Nichita din 2012

Constantin Simirad a spus că ar putea candida la primărie în 2012. Şeful de la CJ face multe afirmaţii în glumă, pentru a testa terenul, însă Gheorghe Nichita are motive de îngrijorare.

„Defectul meu cel mai mare este bătrâneţea”, a recunoscut Simirad vineri la TeleM, insa in ciuda acestui fapt, e clar că şeful CJ nu l-a iertat pe Nichita, după ce acesta i-a întors spatele imediat după ce a ieşit primar. Aşa că în 2012 se va înhăma gratis în orice proiect politic anti-Nichita.

Simirad nu mai e locomotiva din urmă cu 10 ani, insa tractează după el câteva procente, care în turul doi contează. Şeful de la CJ nu visează postul de primar, dar l-ar unge la suflet dacă ar contribui decisiv la înfrângerea lui Nichita.

Cu toate acestea, Simirad e convins că Nichita va candida la şefia CJ. Calculul e simplu: Alegerile au loc într-un singur tur, iar PSD domină clar judeţul.

Din acest punct de vedere, o eventuală candidatură a lui Simirad la şefia CJ n-ar ajuta la mare lucru. Adică nu l-ar bloca pe Nichita. La primărie însă, turul 2 schimbă datele problemei.

Politica

Comentarii

13 comentarii to “Simirad se înhamă la proiectul anti-Nichita din 2012”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)