Ultima trăsnaie: Voiculescu i-a propus lui Simirad să candideze la prezidenţialele din 2014!

Ceaţa care a învăluit întâlnirea de azi dintre Dan Voiculescu şi Constantin Simirad începe să se ridice. Conservatorii ieşeni spun că Voiculescu s-a dus în vizită la Simirad, pentru a-i propune să candideze la prezidenţialele din anul 2014.

Voiculescu l-a vizitat pe Simirad pentru a-i propune să candideze din partea PC la viitoarele alegeri prezidenţiale. Urmează ca Simirad să analizeze propunerea şi să dea un răspuns. Dacă o va onora am fi bucuroşi”, a declarat în seara asta pentru jurnalvirtual.ro, Bogdan Abălaşi, unul dintre liderii PC Iaşi.

Întrebat ce şanse ar avea un candidat din Moldova să fie votat de un ardelean spre exemplu, Abălaşi a spus că în această regiune sunt mai mulţi alegători ca în Transilvania.

Abălaşi a precizat că Dan Voiculescu va face publică această propunere cât de curând.

Propunerea PC cu Simirad candidat la preşedinţie e surprinzătoare. Asta cu atât mai mult cu cât până la alegerile următoare mai sunt 4 ani. Cu alte cuvinte, un partid mic cum este PC e preocupat de prezidenţiale, dar nu şi de localele sau scrutinul pentru Parlament din 2012. Puţin plauzibil.

Cu siguranţă, propunerea lui Voiculescu ţinteşte mai degrabă localele din 2012, Iaşul fiind un punct important, cu multe interese pentru politicienii de la centru.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Ultima trăsnaie: Voiculescu i-a propus lui Simirad să candideze la prezidenţialele din 2014!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)