Ciuhodaru le răspunde celor care îl acuză de traseism politic: Aşteptarea la coadă într-o stufoasă ierarhie de partid nu este productivă

Exclus din PC, Tudor Ciuhodaru recunoaşte că nu e un politician comod pentru partidele politice şi afirmă că îşi asumă riscul de a fi exclus cât timp i se cere să renunţe la singura armă a unui parlamentar, adică votul.

„Sunt acuzat că am trecut pe la prea multe partide. Este sigur că sunt greu de suportat de către acestea. Din PSD nu am plecat pur şi simplu, am plecat forţat de faptul că primul meu punct din proiectul politic cu care am candidat, Spitalul de Urgenţe a fost pur şi simplu spulberat de preşedintele PSD Iaşi şi primarul incă în funcţie, Gheorghe Nichita. Nu se poate spune că atunci când am făcut asta am trădat electoratul de stânga, deoarece şi acesta este plimbat printre aceleaşi spitale şi pavilione ca şi cel de dreapta”, spune Ciuhodaru.

El adaugă că din UNPR a fost exclus pentru că a votat moţiunea de cenzură, în momentul în care „au fost măcelărite salariile bugetarilor”.

„Îmi asum riscul de a fi exclus în continuare atât timp cât mi se va cere să renunţ la singura armă pe care o are un parlamentar: aceea de a vota. (…) Poate că nu le convine multora lipsa mea de răbdare, dar nu cred că este productivă aşteptarea la coadă într-o ierarhie stufoasă de partid, ca să ajungi la acel nivel în care să poţi să îţi expui punctul de vedere”, precizează Tudor Ciuhodaru.

„Nu cred că am capacitatea de a muri pentru vreuna din doctrinele aflate pe piaţă în momentul de faţă. Consider că politica trebuie făcută în primul rând pe proiecte. Proiectul meu politic este deschiderea noului Spital de Urgenţe Sf. Ioan şi nu voi renunţa la această idée”, a mai spus Ciuhodaru.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Ciuhodaru le răspunde celor care îl acuză de traseism politic: Aşteptarea la coadă într-o stufoasă ierarhie de partid nu este productivă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)