Georgeta Condur, trimitere indirectă la prestaţia consilierilor PDL: «Sinucidere cu glonţul de argint»

«Există, în politică, oameni care speră în minuni, dar, când acestea apar, nu sunt în stare să le recunoască. E vorba de acea categorie de indivizi care n-ar identifica o oportunitate nici dacă le-ar cădea direct în cap. Sunt oamenii care mor plângându-se că n-au avut noroc şi nu trebuie să ne întristăm când mor, fiindcă îşi merită soarta», scrie Georgeta Condur pe blogul său.

Deşi nu indică vreun nume, trimiterea la PDL este evidentă, după prestaţia de ieri a unora dintre consilierii democrat-liberali, care au votat intrarea în „legalitate” a proiectului Palas.

După perdeaua votului secret, aceştia au luat în propriile mâini castana care risca să-l usture rău pe uselistul Gheorghe Nichita, taman în campania electorală.

«Avem nişte oameni care au primit cadou un „glonţ de argint”. Ieri le-a ajuns inamicul în cătare, dar n-au tras în el, ba, mai mult, i-au oferit acestuia un cadou cu fundiţă roşie, iar glonţul de argint şi l-au tras direct în cap. De ce? Poate pentru că n-au instinct politic de supravieţuire. Poate din interese meschine, pentru mărgele de sticlă sau capace de bere. Poate din slăbiciune, din teamă sau pentru că sunt şantajabili. Poate din lăcomie. Sau poate, pur şi simplu, din prostie. Nici nu mai contează motivul. Important este că au avut glonţul de argint şi nu l-au folosit cum trebuie. L-au văzut pe adversar la spa şi au închis ochii.

În următoarea perioadă, aceşti perdanţi prin vocaţie vor veni să vă ceară susţinerea, plângându-şi, cu lacrimi de crocodil, soarta potrivnică şi crudă, care-i împiedică pe ei, cei mai buni şi cei mai viteji dintre traci, să ajungă acolo unde merită. Poate că unii dintre voi se vor înduioşa, gândindu-se că şi alternativa e îngrozitoare. Eu, însă, cred că merită o şansă doar cei curajoşi, oneşti şi inteligenţi. Loser nu e cel care pierde luptând bărbăteşte, ci acela care pierde pe mâna lui», scrie Georgeta Condur.

Diverse

Comentarii

6 comentarii to “Georgeta Condur, trimitere indirectă la prestaţia consilierilor PDL: «Sinucidere cu glonţul de argint»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)