Primăria dă fasole, cârnaţi şi vin fiert pe 1 decembrie, dar nu ştie câţi bani va cheltui

Primăria va organiza un spectacol de muzică populară de Ziua Naţională, în Piaţa Unirii, unde vor fi servite 5.000 de porţii cu fasole, cârnaţi şi vin fiert. Programul va începe la ora 9.00, cu un spectacol de muzică populară, susţinut de formaţii locale, după care pe scenă va urca Irina Loghin.

După discursurile oficialităţilor ieşene, va continua spectacolul folcloric, cu evoluţia interpreţilor Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu şi Sofia Vicoveanca.

Imediat după concert, pe Lăpuşneanu, Primăria a pregătit 5.000 de porţii cu fasole, cârnaţi şi vin fiert.

Fasolea va fi gătită la cantina Direcţiei de Asistenţă Comunitară, instituţie aflată în subordinea primăriei.

„Nu vrem să politizăm 1 decembrie. Acţiunea e organizată de instituţii, respectiv primărie, consiliul judeţean şi Prefectură, nu de partidele politice”, a afirmat Sebastian Buraga.

În anii anteriori, de ziua naţională, la Iaşi nu a fost organizate acţiuni de amploare. Astfel, nu au existat nici concerte în centrul oraşului şi nici nu s-a împărţit fasole, cârnaţi şi vin fiert participanţilor.

Întrebat câţi bani alocă primăria Iaşi pentru această acţiune, purtătorul de cuvânt al instituţiei Sebastian Buraga a evitat să precizeze suma care va fi cheltuită.

„Suma nu a fost stabilită. Nu avem stabilit un buget. După 1 decembrie vom spune exact cât s-a cheltuit”, a afirmat Buraga.

Administratie

Comentarii

2 comentarii to “Primăria dă fasole, cârnaţi şi vin fiert pe 1 decembrie, dar nu ştie câţi bani va cheltui”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)